Sample Page

ENGLISH МАРАТОН –

18 дневно предизвикателство

по английски език

Искаш ли да ти помогнем, твоето дете да достигне пълният си потенциал, без нужда от специални умения и материали?

Включете се в онлайн предизвикателството сега с намалена цена от 10 лв. и получете достъп до ENGLISH Маратона.

Ще минете през предизвикателство, което ще развие вашите умения по английски език (hearing, reading, listening, dictation). Всичко това ще се случи онлайн в затворена facebook група.

)

…or something like this:

ИМАТЕ поне 5 причини да отлагате ученето на английски език.

Повечето хора отлагат с месеци, понякога дори с години стартирането на „обучението“ си по английски език. Ако и Вие сте един от тях, то може би причините които са Ви спирали са следните:
 
❌ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕТЕ ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ. И това е напълно нормално. 
 
❌ОТНЕМА МНОГО ВРЕМЕ ДА ТЪРСИТЕ коя школа и учебна система да изберете за изучаването на английски език. Грижите се за своето семейство или сте в процес на създаване на такова, ходите на работа, остава Ви малко време. Кое е най-подходящото решение за ученето на английски език в този случай???
 
❌НАМИРАТЕ МЕЧТАНИЯ КУРС, НО НЯМАТЕ НУЖНИТЕ СРЕДСТВА, ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ.  Често ровим в интернет, харесва ни някой курс и се отказваме, защото сумите ни се струват космически за това, което получаваме.
 
❌ ПОРЕДНИЯТ КУРС В ШКОЛА ЗА ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. Такива вече има доста в България, но едно че цените им са високи, друго че трябва да се съобразявате с определен час, в който се провеждат.
 
И тогава  …. Кое е правилното решение?
Най-подходящото време да започнете е сега!
Най-лесният начин да го направите е чрез 18-дневното предизвикателство – English МАРАТОН!
 
 
 
 
 
Защо да се включа в
18 дневното предизвикателство
 по английски език – ENGLISH МАРАТОН
 
 
✔️МОЖЕТЕ ДА СТЕ СИГУРНИ В УСПЕХА НА МАРАТОНА, защото е базиран на комбинация от цели, задачи и упражнения, изготвени от професионалист с дългогодишен опит в преподаването на английски език. ✔️ПОРАДИ СЪЗДАЛАТА СЕ СИТУАЦИЯ В СТРАНАТА, ИМАТЕ МНОГО ВРЕМЕ И МОЖЕТЕ ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ ПО НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН. И най- добрият начин е да се включите в нашето предизвикателсто, БЕЗ ДА ГУБИТЕ ВРЕМЕ в търсене на идеалния курс. ENGLISH МАРАТОНЪТ ще Ви помогне да развиете пълния си потенциал.✔️НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ С НЯКОГО, ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ. Всеки ден ще правите упражнения, които отнемат не повече от 15-тина минути. Вие решавате кога. Единсвеното нещо, което ти трябва, е ЖЕЛАНИЕ.✔️НИЕ НЕ ПРОСТО ЩЕ ВИ ДАДЕМ ПРОГРАМА, НИЕ ЩЕ ВИ ДАДЕМ И НУЖНАТА МОТИВАЦИЯ, за да стигнете до края на МАРАТОНА. Във всеки ден от него има упражнение, което е обяснено, как точно да се направи. Всеки ден се прави по 1 упражнение, с което се надграждат знанията.✔️МАРАТОНЪТ ОБХВАЩА ОСНОВНИТЕ УПОРНИ ТОЧКИ ПРИ ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖД ЕЗИК – слушане с разбиране, четене, произношение, лексика.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!