Често задавани въпроси

По всяко време ли мога да се запиша в програмите ENGLISH RESTART и ENGLISH TOGO?

Не. Двете програми ENGLISH RESTART и ENGLISH TOGO се отрарят 3 пъти в годината: ЯНУАРИ, МАЙ, СЕПТЕМВРИ.

Мога ли да влизам в уроците през телефона си?

Да. Можете да учите от всяко устройство – компютър, таблет, телефон. Единствено условие е да имате интернет.

Кога имам достъп до програмата?

ДОСТЪПЪТ до материалите в двете програми е БЕЗСРОЧЕН и НЕОГРАНИЧЕН. Можете да учите по всяко удобно за Вас време.

Всеки ли може да се запише в двете програми?

Да. Но държа на първоначалния ни  разговор – за да преценим  заедно, дали избраната от вас програма  наистина е подходяща за вас.

Притеснявам се, че няма да мога да се спрявя? Много ли е ангажиращо?

Програмите са  за хора, които наистина желаят да трансформират своето ниво на владеене на английския език и са готови да вложат необходимото време и енергия за това.

Ако няма facebook какво да правя?

В програмите ENGLISH RESTART и ENGLISH TOGO, освен обучителните видеа има и много активности, които се слуват в затворена фейсбук група. Може да си създадете профил само за целите на програмите или да ползвате профил на ваш съпруг/съпруга.

Минах новия урок, но не помня много от предходния? Защо?

Темпото за преминаване през уроците варира от човек до човек. Възможно е да сте минали много бързо през урока от любопитство, което води до по-малко разбиране и усвояване на материала. Можете да минавате уроците многократно.

Как да закупя курс?

Можете да заплатите курс или по банков път или чрез плащане с карта. Ако плащането е по банков път трябва да посочите в платежното нареждане Централна Кооперативна банка с IBAN: BG08CECB979010I4525400 и BIC: CECBBGSF за „Консека“ ЕООД. Основание на превода: "Заплащане на онлайн курс“ и номер на поръчката (Пример 19245)"

Заплатих успешно курса, но все още нямам достъп до него?

Периодът, в който ще Ви бъде даден достъп до курса, е различен спрямо метода на плащане, който сте избрали. Достъп до курса се дава след успешно регистрирано плащане. Моля опитайте отново да влезете в акаунта си от тук. Ако имате въпроси свържете се с мен на office@conseka.com

Изписва ми грешен имейл или парола. Какво да правя?

Проверете отново дали въвеждате правилно Вашите данни. Ако сте забравили паролата си, изберете бутона „Забравена парола“ и следвайте стъпките, за да смените паролата с нова.

Коя е най-добрата възраст да започна да уча английски език?

За ученето на чужд език няма възраст. Колкото повече си взаимодейства с него, толкова по-добре.

Защо да купя онлайн курс по английски език?

Чрез онлайн курсовете Вие имате достъп до уроците на вашия компютър, таблет или смарт телефон по всяко време и място. Не е нужно да губите часове в придвижване до езиковата школа, където дори едно отсъствие означава значително изоставане от материала.