Често задавани въпроси

Курсовете подходящи ли са за деца?

Да. НИВО 1 (BEGINNER) , НИВО 2 (ELEMENTARY)  и НИВО 3 (РАЗГОВОРЕН)  са подходящи за деца навършили 10 годишна възраст.

Мога ли да проверя какво представлява онлайн курсът по английски език преди да го закупя?

Да. Всеки регистрирал се потребител може да разгледа ДЕМО урок безплатно. Трябва да влезете в акаунта си или ако нямате акаунт, да се регистрирате тук.

Какво представляват онлайн курсовете по английски език?

Курсовете по английски език са предвидени за самоподготовка в онлайн платформата на Консека. Всеки курс съдържа граматика по съответното ниво. Можете да закупите курс с план от един, два или три месеца.

Кога имам достъп до курса?

Имате достъп до заплатения от Вас курс  24 часа в денонощието. Можете да учите по всяко удобно за Вас време.

Мога ли да влизам в уроците през телефона си?

Да. Можете да учите от всяко устройство – компютър, таблет, телефон. Единствено условие е да имате интернет.

Колко време е необходимо за завършване на един курс?

Оптималният период, за който можете да закупите даден курс, е два месеца. В него Вие трябва да покриете самостоятелно 10 урока. Препоръчваме да покривате по минимум един урок на седмица, за да е максимално полезен курсът за Вас.

Има ли предварителни изисквания, за да запиша даден курс?

Всеки курс съдържа граматика по съответното ниво. Прочетете внимателно описанието на всеки курс и програмата към него, за да прецените кой ще Ви е най-полезен.

За какви хора са подходящи курсовете?

Част от курсовете са подходящи за начинаещи или хора с малки познания по английски език. Имаме и курсове за по-напреднали. Всеки отделен курс съдържа информация за кого е предназначен.

Какво включва един курс?

Всеки курс по английски език се състои от десет урока, които съдържат: 1) аудио озвучаване на всички думи и изрази; 2) обхващат разнообразни теми и изрази; 3) диалози и преговор на думи от предходните уроци. След всеки курс има финален тест, с който да прецените дали сте усвоили материала.

Как да активирам курса си?

След успешно заплащане на курса ще получите имейл с потвърждение за достъп. Влезте в личния си профил и започнете курса.

Как да разбера, че съм готов да премина към следващия урок?

Ако знаете думите и можете да произнасяте изреченията с увереност, тогава сте готови за следващия урок. Ако имате пропуски, фокусирайте се върху тях. Прегледайте още веднъж проблемните секции в урока.

Минах новия урок, но не помня много от предходния? Защо?

Темпото за преминаване през уроците варира от човек до човек. Възможно е да сте минали много бързо през урока от любопитство, което води до по-малко разбиране и усвояване на материала. Можете да минавате уроците многократно.

Как да закупя курс?

Можете да заплатите курс или по банков път или чрез плащане с карта. Ако плащането е по банков път трябва да посочите в платежното нареждане Централна Кооперативна банка с IBAN: BG08CECB979010I4525400 и BIC: CECBBGSF за „Консека“ ЕООД. Основание на превода: "Заплащане на онлайн курс“ и номер на поръчката (Пример 19245)"

Заплатих успешно курса, но все още нямам достъп до него?

Периодът, в който ще Ви бъде даден достъп до курса, е различен спрямо метода на плащане, който сте избрали. Достъп до курса се дава след успешно регистрирано плащане. Моля опитайте отново да влезете в акаунта си от тук. Ако имате въпроси свържете се с нас на office@conseka.com

Как да взема безплатен урок?

Безплатните уроци (5 на брой) са достъпни само за потребители, които имат регистрация на сайта. Направете си регистрация. Ще получите автоматичен имейл за потвърждаване на регистрацията. След това влезте в акаунта си, в секция ➔  Моите курсове Безплатни курсове.

Как да вляза в личния си профил?

Направете регистрация тук. Ще получите автоматичен имейл за потвърждаване на регистрацията. След това на Вход попълнете полетата имейл и парола.

Изписва ми грешен имейл или парола. Какво да правя?

Проверете отново дали въвеждате правилно Вашите данни. Ако сте забравили паролата си, изберете бутона „Забравена парола“ и следвайте стъпките, за да смените паролата с нова.

Коя е най-добрата възраст да започна да уча английски език?

За ученето на чужд език няма възраст. Колкото повече си взаимодейства с него, толкова по-добре. Структурираните уроци на Консека ще Ви помогнат да започнете да водите кратки разговори на английски език.

Защо да купя онлайн курс по английски език?

Чрез онлайн курса Вие имате достъп до уроците на вашия компютър, таблет или смарт телефон по всяко време и място. Не е нужно да губите часове в придвижване до езиковата школа, където дори едно отсъствие означава значително изоставане от материала.

Защо да се доверя на Conseka?

Екипът зад Консека има повече от 14 години опит в преподаването на чужди езици. Уроците са опростени и лесни за възприемане. Разработени са по начин, който не натоварва с тежка граматика и безброй думи.