ЗА МЕН

Казвам се Ели и малкото ми име е ЕЗИЦИ. Като започнем от английския, минем през немския, чак до испанския и френския. А от както станах майка на две прекрасни деца, вече владея и бебешки (както сигурно повечето майки от вас). Какво да ви кажа! Езиците са моята страст, която започна още като дете, Толкова голяма страст, че много естествено прерасна от нещото, с което исках да се занимавам, до нещото, с което се занимавам.

Но аз НЕ СЪМ учила за учител по английски език. Просто английският е част от мен вече близо 30 години:

👉 завърших с отличие английската гимназия в Русе

👉 придобих американска бакалавърска степен по бизнес администрация и маркетинг от City University of Seattle

👉 защитих и магистърска степен по Комуникации и бранд мениджмънт с пълна стипендия от Нов български университет

👉 доразвих уменията си като завърших с отличие програмата за Дигитален маркетинг на СофтУни

 

Но в живота често се шегувам, че трудовият ми стаж в преподаването на английски е много повече от нормалния ми трудов стаж:

2 години организиране на международни събития в НДК

4 години като HR (човешки ресурси) в банковия сектор

3 години в неправителствената организация Тук-Там като проектен мениджър

2 години като бранд мениджър в Metro Cash & Carry

7 години като мениджър клиенти в най-голямата рекламна агенция в България. Ръководила съм стратегическите рекламни кампании на десетки български и международни брандове в Spotify, Linkedin, Facebook, Google, Tik-Tok

 

Вероятно тук големият въпрос, който вече си задавате е: „ЗАЩО, КЪДЕ, КАК И КОГА СЪМ ПРЕПОДАВАЛА АНГЛИЙСКИ?“ Отговорът е лесен. Когато много обичаш нещо и си малко пристрастен към него, винаги намираш начина, времето и усилията за него.

Положих началото на преподавателската си кариера (ако така мога да се изразя) през 2008г. Провеждах частни уроци вкъщи, преподавах в няколко школи, в държавни институции, преподавах в международни компании, преподавах на деца, преподавах бизнес английски, нива от A1 до C1.

 

Лека полека 16 години вече на шега се определям като мотиватор на тема осъзнат и лесен начин на учене на английския език. Вдъхновяването на хората да търсят пътя към лесното усвояване на английския език и да го прилагат на практика в ежедневието си се превърна в моя мисия.

И така с раждането на първото ми дете се роди и „Английски с Ели“ (разликата им е точно 1 ден). Вече 3 години съм с вас и се опитвам да ви помогна да го заобичате, да го подобрите и да почувствате УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА, че можете да го ползвате и прилагате на практика в ежедневието си.

 

С щипка любов и седмична доза английски 💗

Ели от „Английски с Ели“